Tentang Kami

Saha Urang?

Shenzhen Zhongke Century Technology Co., Ltd.diadegkeun dina 2009, nyaéta profésional, ngarah jeung produsén pangbadagna kalibet dina panalungtikan, ngembangkeun, produksi, diobral jeung jasa tina pompa cai centrifugal centrifugal micro DC brushless.Pamakéan pompa dc centrifugal brushless tina motor dc brushless ngaleungitkeun kahariwang ngeunaan abrasion sikat, mastikeun umur jasa.

Diadegkeun Dina --- 2009 >>>

qta
yangshifangtan

Ngeunaan Pabrik

Kami Certified kalawan ISO9001, CE, RoHS sarta dileler CCTV-5 Inovasi Cina Channel di 2018!

Langkung ti 100 karyawan

6500 méter pasagi workshop

Produktivitas poean 10.000pcs

4 garis produksi otomatis

Ngeunaan Produk

Pompa DC kami, khususna pompa DC brushless tilu-fase mangrupikeun produk nyiptakeun munggaran.Kakuatan maksimum ayeuna tiasa ngahontal 500 watt, kakuatan pompa magnét DC brushless munggaran di China narabas 300-watt.Dibandingkeun sareng pompa cai industri tradisional sanés 70% hemat energi.

Pompa DC brushless leutik ieu utamana dipaké dina kandaraan énergi anyar, bathtubs pinter, alat-alat médis, parabot kageulisan, toilet pinter, pamanas cai surya, pamanas cai gas, fountains surya, fountains portabel, sistem hydroponic, aquaculture seawater, cai mancur nginum, purifiers cai. , gelombang akuarium jeung sagala rupa aplikasi.Kacida wilujeng sumping OEM & ODM pikeun aplikasi unik anjeun.

Ayeuna, urang gaduh 300+ agén di Cina sareng 30+ agén tingkat nagara di sakumna dunya.

0 (2)

Ngeunaan Brand

Merek perusahaan kami "ZKSJ" janten langkung kasohor di sakumna dunya.Kami ngagaduhan seueur eupan balik anu positif sareng reputasi anu luhur di industri.Kami masih museurkeun diri kana téknik anyar sareng produk énggal.urang bakal coba pangalusna kami nyadiakeun produk kualitas luhur jeung layanan sampurna pikeun sakabéh konsumén, sarta nyieun énjing geulis pikeun masarakat manusa!