PRODUK-PRODUK TERBARU KAMI

TENTANG KAMI

Shenzhen Zhongke Century Technology Co., Ltd.diadegkeun dina 2009, nyaéta profésional, ngarah jeung produsén pangbadagna kalibet dina panalungtikan, ngembangkeun, produksi, diobral jeung jasa tina pompa cai centrifugal centrifugal micro DC brushless.Pamakéan pompa dc centrifugal tanpa sikat tina motor dc brushless ngaleungitkeun masalah ngeunaan abrasion sikat, mastikeun umur jasa…

Ngirim pananya ayeuna