Warta

  • Aplikasi Brushless DC Pompa

    Aplikasi Brushless DC Pompa

    Pompa cai BLDC diwangun ku motor listrik BLDC ditambah impeller.Sumbu motor listrik sareng impeller disambungkeun.The BLDC pompa cai motor adopts nu commutation éléktronik sarta merlukeun euweuh sikat karbon commutation.So euweuh sikat karbon fr ...
    Maca deui
  • Naha anjeun kedah milih pompa cai DC tanpa sikat pikeun cai mancur atanapi proyék fitur cai?

    Naha anjeun kedah milih pompa cai DC tanpa sikat pikeun cai mancur atanapi proyék fitur cai?

    Pompa mangrupikeun faktor konci pikeun proyék fitur cai sareng proyék cai mancur.Sacara umum, dina proyék cai mancur, pompa nu remen ON / OFF pikeun acara jsb ZKSJ pompa nyaeta 3-fase DC Bru ...
    Maca deui
  • Peran pompa gelombang

    Peran pompa gelombang

    Pompa ombak umumna dianggo dina beternak lauk skala ageung, sapertos Arwana Emas sareng Koi.Lauk ieu rawan pondok, kandel jeung obese dina lingkungan tenang jeung akuarium, nu teu kondusif pikeun ngajaga bentuk awak geulis.Pompa gelombang bisa nyieun aliran cai jieunan, gelombang, hayu ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih pompa cai DC tiasa nanggung suhu anu luhur?

    Pikeun tujuan umum, pompa henteu tiasa nanggung suhu anu luhur, sareng ngan ukur pompa DC brushless 3-fase anu tiasa nanggung suhu anu luhur.2-fase DC pompa cai: Umumna disebutkeun, circuit board tina pompa cai DC (2-fase pompa cai) diwangun dina awak pompa, lajeng encapsulated kalawan résin epoxy.Anu...
    Maca deui
  • Kumaha carana install ZKSJ brushless DC Pompa Cai?

    Kumaha carana install ZKSJ brushless DC Pompa Cai?

    ZKSJ DC Pompa sanes pompa timer priming, euweuh fungsi timer priming.Pikeun mastikeun éta dipasang leres, mangga turutan parentah di handap ieu.1. Pikeun pamakéan éksternal 2. Pikeun pamakéan submersible DC Power Supply 1. Beureum atawa coklat pikeun positif "+" 2. Hideung atawa biru keur négatip "-"
    Maca deui
  • Peran sareng bédana antara pompa gelombang akuarium sareng pompa submersible

    Peran sareng bédana antara pompa gelombang akuarium sareng pompa submersible

    Sacara umum, pompa gelombang sareng pompa submersible dasarna mangrupikeun salah sahiji jinis pompa prinsipna.Aranjeunna aya dina kategori pompa submersible, tapi aranjeunna gaduh épék anu béda dina pamakean sareng metode pamakean anu béda.Pompa nyieun gelombang umumna dipaké dina beternak lauk skala badag, kayaning Arwana Emas jeung Ko ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih pompa chiller laser anu leres?

    Kumaha carana milih pompa chiller laser anu leres?

    Kumaha carana milih pompa chiller laser anu leres?Pompa cai chiller laser anu saé kedahna: umur panjang, tekanan tinggi, tegangan aman rendah, konsumsi kakuatan rendah, hemat energi, perlindungan lingkungan Suhu lingkungan: -25 - 70 ℃ Suhu Sedeng: 0-70 ℃ Sedeng: cai jernih Laser chiller nyaéta a...
    Maca deui
  • Naon Konsumsi Daya Konstan?

    Naon Konsumsi Daya Konstan?

    Naon Konsumsi Daya Konstan?Kanggo pamahaman anu langkung saé, mangga tingali vedio ieu ngeunaan naon konsumsi kaluaran kakuatan konstan.Dina video, tegangan dipeunteun tina pompa nguji nyaéta DC 24V, kumaha oge, éta bisa ngajalankeun normal antara DC 12V mun DC 30V.Sareng antara DC 20V ka DC 30V: w...
    Maca deui
  • Syarat pompa pompa Brushless DC pikeun ékstraksi minyak, coolant, sareng solusi asam-basa

    Aliran sirah sareng definisi parameter pompa diatur ku rujukan ka cai, sareng sirah kakuatan sareng aliran pompa aya hubunganana sareng viskositas, suhu sareng sedeng solusi.Minyak pompa Viskositas minyak mangrupikeun indikator anu penting, ngan ukur viskositas anu caket sareng cai ...
    Maca deui
  • Bewara sateuacan nganggo pompa cai DC tanpa sikat.

    Anu mimiti, urang peryogi kauninga langkung seueur ngeunaan "Naon pompa cai DC tanpa sikat", fiturna sareng pancegahan.Fitur utama: 1.Brushless DC motor, ogé katelah EC motor;Didorong Magnét;2. Ukuran leutik tapi kuat;Konsumsi low & efisiensi tinggi;3. Lila-lila gawé kontinyu, lifespan ab ...
    Maca deui
  • Beda antara pompa cai DC brushless sareng pompa cai brushed tradisional?

    Anu mimiti, struktur pompa cai DC brushless béda ti pompa cai brushed.Hal utama nyaéta yén strukturna béda, ku kituna bakal aya bédana dina kahirupan, harga, sareng panggunaan.Aya sikat karbon dina pompa cai anu disikat, anu bakal atos nalika dianggo, ...
    Maca deui