12V / 24V Lauk Tambak Aquaculture pompa DC40F

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Émbaran

Dimensi jeung beurat:85,5mm * 64,8mm * 56mm, 0,23kg
Diaméter Luar Inlet/Soutlet:20mm (benang)
Kepala:0-6m
Laju aliran:0-960L/H
Mékanisme nyetir:Brushless, separation magnét
Jangka waktu hirup:30000 jam
bising:≤35dB(A)
Tingkat waterproof:IP68
Max.suhu gawé:0-60 ℃
Medium anu cocog:cai, minyak, asam normal / basa (diuji diperlukeun pikeun cairan husus)

Aplikasi

asvqwvwv

Kolam lauk, tangki cai, akuakultur, fitur cai sareng sistem tekanan anu sanés

1

Modél produk:

DC40F-1240

DC40F-2460

 

2

Tegangan dipeunteun:

12V DC

24V DC

 

3

rentang tegangan gawé:

5-12V

12-26V

Pompa bisa kaluar nempatkeun kakuatan konstan lamun tegangan leuwih luhur batan tegangan dipeunteun.

4

Dipeunteun Ayeuna:

0.8A(1.2A)

0.8A(1.2A)

Arus outlet ditutup (arus outlet kabuka)

5

Daya Input:

10.8W(15,5W

18W(27W

Daya outlet katutup (kakuatan outlet kabuka)

6

Max.Laju aliran:

780L/H

960L/H

Buka aliran outlet

7

Max.Sirah:

4M

6M

Angkat statik

8

Min.sasayogian tanaga:

12V-2A

24V-2A

Kurva Laju Aliran

vasvw

Diménsi

23fdsvw

Kumaha carana milih pompa anu pas pikeun sistem anjeun?

1. Konfirmasi tegangan operasi anjeun, ayeuna, sirah, aliran, sarta ukuran inlet & outlet.Sacara umum, teu aya aliran nalika sirah ngahontal sirah maksimal anu ditandaan ku pabrik.Janten upami anjeun peryogi pompa tiasa nyumponan jangkungna anu tangtu sareng ogé nyumponan aliran anu tangtu, anjeun kedah milih sirah maksimal anu langkung luhur tibatan anu anjeun peryogikeun.Mangga konsultasi kami atawa tingal kurva kinerja.
2. Konfirmasi sarat bentuk, kayaning tipe panganteur, arah inlet & outlet, jsb.
3. Konfirmasi lingkungan kerja, sapertos suhu, sedeng, jsb.
4. Konpirmasikeun sarat fungsional, sapertos kontrol waktos, kontrol aliran, kontrol laju, jsb.
5. Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami lamun anjeun mibanda patalékan butuh pitulung kami salila milih pompa nu.
6. Urang sorangan pabrik molding urang, miboga kamampuh jeung kapasitas pikeun muka kapang, jadi lamun sistem Anjeun perlu model husus, urang bisa nyadiakeun layanan ODM / OEM pikeun anjeun.
Jeung kacida ngabagéakeun OEM / ODM!

Pamasangan

savwqwdgt

Catetan:Pompa henteu pompa timer priming.Nalika masang éta, pastikeun aya cukup cai dina awak pompa.Samentara éta, pompa kudu dipasang handap tingkat cair dina tank.

FAQ

● Sabaraha lami waktos pangiriman?
urutan sampel nyaéta 3 ~ 5 poé.
Urutan bulk nyaéta 10 ~ 15 poé.
Upami aya pompa dina stok, éta 2 dinten.

●Sabaraha lami garansi pompa?
Garansi 1 taun.

●Naon metodeu pamayaran?
Paypal atanapi T / T, Alipay

●Naon sertipikat tos pompa anjeun lulus?
Sadaya produk urang geus kaliwat CE, RoHS

High wilujeng sumping OEM na ODM!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami