12V / 24V Micro Cai Fitur pompa DC30A

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Émbaran

Kualitas pangalusna Cina RO booster pompa, Reverse Osmosis booster pompa, keur dipandu ku tungtutan customer, dimaksudkeun dina ngaronjatkeun efisiensi sarta kualitas layanan palanggan, urang terus ngaronjatkeun solusi na nampilkeun jasa leuwih teleb.Urang tulus ngabagéakeun babaturan negotiate bisnis tur mimitian gawé babarengan jeung kami.Kami ngarepkeun ngahiji sareng réréncangan dina industri anu béda pikeun nyiptakeun masa depan anu cemerlang.

Urang terus mikir jeung prakték pakait jeung parobahan kaayaan, jeung tumuwuh nepi.Urang Tujuan dina pencapaian hiji pikiran richer jeung awak sapanjang kalawan hirup keur Cina Produsén pikeun Cina Plasma Mesin motong Stainless Steel Cai Vane Pompa, pitulung anjeun listrik langgeng urang!Ngabagéakeun para nasabah di bumi anjeun sareng di luar negeri pikeun angkat ka perusahaan kami.

Pabrikan Cina pikeun Pompa Vane Cina, Pompa Stainless Steel, Upami aya produk anu nyayogikeun paménta anjeun, émut pikeun ngahubungi kami.Kami yakin yén patarosan atanapi sarat anjeun bakal kéngingkeun perhatian gancang, solusi kualitas luhur, harga preferensial sareng angkutan barang murah.Hormat ngabagéakeun réréncangan di sakumna dunya pikeun nelepon atanapi sumping, pikeun ngabahas gawé babarengan pikeun masa depan anu langkung saé!

Nempel kana prinsip "Super-kualitas High, jasa nyugemakeun", Kami geus striving pikeun jadi mitra bisnis luhung anjeun pikeun Best Price pikeun Cina Cooling Vane Pompa pikeun Mesin Las, Urang ogé terus moro pikeun ngadegkeun hubungan jeung anyar. suppliers pikeun nyadiakeun alternatif kutang jeung calakan pikeun shoppers kami hargana.

Harga Pangalusna pikeun Cina Cooling Vane Pump, Vane Pump pikeun Mesin Las, Di sagigireun kakuatan teknis kuat, urang ogé ngawanohkeun parabot canggih pikeun inspeksi sarta ngalaksanakeun manajemén ketat.Sadaya staf perusahaan urang ngabagéakeun réréncangan boh di bumi sareng di luar negeri pikeun kunjungan sareng bisnis dina dasar sasaruaan sareng kauntungan silih.Mun anjeun kabetot dina salah sahiji item urang, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun cutatan jeung detil produk.

Aplikasi

sa2

Fitur cai, dispenser cai piaraan, pepelakan jero ruangan sareng hidroponik, shredder, sareng sadaya jinis sirkulasi sareng tekanan.
Kabutuhan séjén pikeun alat-alat pendinginan sareng sirkulasi
Catetan:Kami ngagaduhan kamampuan sareng kamampuan pikeun nyayogikeun jasa OEM / ODM.
Punten kirimkeun patarosan anjeun kasmallpump@szzksj.com

1

Modél produk:

DC30A-1230

 

2

Tegangan dipeunteun:

12V DC

 

3

rentang tegangan gawé:

5-12V

Pompa bisa kaluar nempatkeun kakuatan konstan lamun tegangan leuwih luhur batan tegangan dipeunteun.

4

Dipeunteun Ayeuna:

0.35A(0.5A)

Arus outlet ditutup (arus outlet kabuka)

5

Daya Input:

4.5W(6W)

Daya outlet katutup (kakuatan outlet kabuka)

6

Max.Laju aliran:

340L/H

Buka aliran outlet

7

Max.Sirah:

3M

Angkat statik

8

Min.sasayogian tanaga:

12V-1A

Kurva Laju Aliran

sav12

Diménsi

sav12sa

Pamasangan

vz12

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami