Komputer cooling System Pompa Cai DC26A & DC26B

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Émbaran

kualitas alus dipercaya jeung ngadeg kiridit pohara alus nyaéta prinsip urang, nu bakal nulungan urang dina posisi luhur-ranking.Adhering kana tenet anjeun "kualitas 1st, purchaser pangluhurna" pikeun Produsén pikeun Cina Cai klep Solenoid Coil Lead Tipe 16mm AC DC, Kami ngabagéakeun anjeun pasti jadi bagian tina kami salila jalur ieu nyieun hiji usaha bisnis makmur tur produktif babarengan.

Produsén pikeun Cina Solenoid Coil, Pompa Solenoid, Kami yakin dina ngadegkeun hubungan customer sehat sarta interaksi positif pikeun bisnis.Gawé babarengan anu caket sareng para palanggan parantos ngabantosan urang nyiptakeun ranté pasokan anu kuat sareng manéh kauntungan.Barang kami parantos nampi katampi sacara lega sareng kapuasan para klien anu dihargaan di dunya.

ngungudag urang jeung niat parusahaan biasana "Salawasna minuhan sarat purchaser kami".Urang nuluykeun pikeun acquire na perenah produk kualitas luhur alus teuing pikeun duanana konsumén urang saméméhna tur anyar sarta ngawujudkeun prospek win-win pikeun konsumén urang ogé salaku urang keur pabrik Langsung nyadiakeun Cina DC 12V Portable Mini Mobil Ban Pompa Air pikeun Rumah Tangga Electric Car Inflator, Produk sareng solusi kami resep kana popularitas anu saé di antara para pembeli.Kami ngabagéakeun prospek, asosiasi perusahaan sareng réréncangan caket ti sakumna daérah dunya anjeun pikeun ngahubungi kami sareng milari gawé babarengan pikeun silih kauntungan.

Aplikasi

1s (3)

Catetan:Kami ngagaduhan kamampuan sareng kamampuan pikeun nyayogikeun jasa OEM / ODM.
Punten kirimkeun patarosan anjeun kasmallpump@szzksj.com

Sistem Pendingin Komputer, Kasur pemanasan cai, Sistem sirkulasi anu sanés, jsb.

1

Modél produk:

DC26A-1215PWM

DC26A-1215VR

DC26A-1215S

DC26A-1220PWM

DC26A-1220VR

DC26A-1220S

DC26A-1230PWM

DC26A-1230VR

DC26A-1230S

DC26A-1240PWM

DC26A-1240VR

DC26A-1240S

PWM: PWM speed regulationVR: potentiometer speed regulationS: Maneuh speed

2

Tegangan dipeunteun:

12V DC

3

rentang tegangan gawé:

5-12V

Pompa bisa kaluar nempatkeun kakuatan konstan lamun tegangan leuwih luhur batan tegangan dipeunteun.

4

Dipeunteun Ayeuna:

0.1A(0.13A)

0.2A(0.25A)

0.3A(0.4A)

0.6A(0.75A)

Arus outlet ditutup (arus outlet kabuka)

5

Daya Input:

1.2W(1.5W)

2.2W(3W)

4W(5W)

7W(9W)

Daya outlet katutup (kakuatan outlet kabuka)

6

Max.Laju aliran:

260L/H

300L/H

350L/H

500L/H

Buka aliran outlet

7

Max.Sirah:

1.5M

2M

3M

4M

Angkat statik

8

Min.sasayogian tanaga:

12V-1A

Kurva Laju Aliran

1s (2)
ds (1)

Diménsi

1s (4)
ds (3)

Pamasangan

1s (5)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami