12V / 24V Mandi Mesin Pompa Cai DC40D

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Émbaran

Pabrik Langsung nyayogikeun Pompa Mobil DC 12V Cina, Inflator Mobil Listrik, Perusahaan kami parantos lulus standar ISO sareng kami pinuh hormat patén-patén sareng hak cipta pelanggan urang.Lamun nasabah nyadiakeun desain sorangan, Urang bakal ngajamin yén maranéhna bakal ngan hiji bisa mibanda éta solusi.Kami ngarepkeun yén kalayan barang-barang anu saé urang tiasa ngahiburkeun palanggan anu ageung.

Pikeun janten panggung ngawujudkeun impian karyawan urang!Pikeun ngawangun tim anu langkung bahagia, ngahiji sareng tambahan anu ngalaman!Pikeun ngahontal kauntungan silih tina klien kami, suppliers, masarakat jeung diri urang sorangan pikeun toko pabrik pikeun Cina Dapur Paké Metal Awak 50 Gpd RO Cai nyucikeun Self-nyeuseup Pompa pikeun Home Use, Kami, kalawan gairah hebat tur kasatiaan, daék nawarkeun Anjeun kalayan jasa anu pangsaéna sareng maju sareng anjeun pikeun ngajantenkeun masa depan anu terang.

Pabrik toko pikeun Cina RO Booster Pump, Reverse Osmosis Booster Pump, Naon harga anu saé?Urang masihan konsumén kalawan harga pabrik.Dina premis kualitas anu saé, efisiensi kedah diperhatoskeun sareng ngajaga kauntungan anu rendah sareng séhat.Naon pangiriman gancang?Urang ngadamel pangiriman nurutkeun sarat konsumén '.Sanaos waktos pangiriman gumantung kana kuantitas pesenan sareng pajeulitna éta, kami tetep nyobian nyayogikeun produk sareng solusi dina waktosna.Hormat ngaharepkeun urang tiasa gaduh hubungan bisnis jangka panjang.

Aplikasi

savwqw

Mesin Mandi, hidroponik, dispenser cai piaraan, mesin laser anu langkung alit, alat-alat médis sareng anu sanésna peryogi alat sirkulasi tekanan / sistem.

1

Modél produk:

DC40D-1250

DC40D-2480

 

2

Tegangan dipeunteun:

12V DC

24V DC

 

3

rentang tegangan gawé:

5-12V

12-26V

Pompa bisa kaluar nempatkeun kakuatan konstan lamun tegangan leuwih luhur batan tegangan dipeunteun.

4

Dipeunteun Ayeuna:

0.8A(1.2A)

0.8A(1.2A)

Arus outlet ditutup (arus outlet kabuka)

5

Daya Input:

10W(14.8W)

17.5W(25.5W)

Daya outlet katutup (kakuatan outlet kabuka)

6

Max.Laju aliran:

450L/H

550L/H

Buka aliran outlet

7

Max.Sirah:

5M

8M

Angkat statik

8

Min.sasayogian tanaga:

12V-2A

24V-2A

Ngagunakeun total prosés manajemén kualitas alus ilmiah, kualitas luhur punjul sarta iman alus teuing, urang meunang ngaran hébat sarta nempatan widang ieu pikeun 18 Taun Factory Cina Doméstik nyucikeun cai Bagian Pompa tekanan adjustable, Sedengkeun ngagunakeun perbaikan masarakat jeung ékonomi, perusahaan urang bakal tahan. a tenet tina "Fokus dina kapercayaan, kualitas luhur kahiji", komo deui, urang ngandelkeun hiji ngajalankeun lila glorious kalawan unggal sarta unggal customer.

Kurva Laju Aliran

sav21sa

Diménsi

saav3ras

Pamasangan

savwqwdgt

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami