12V / 24V AC Fan Sirkulasi Pompa DC40H

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Émbaran

Cina OEM Cina 75gpd RO pompa booster pompa DC 24V RO Cai, diafragma booster pompa RO, Pikeun nyieun produk leuwih kreatif, ngajaga produk kualitas luhur jeung ngamutahirkeun teu ngan produk urang tapi diri urang sorangan ku kituna tetep urang payun dunya, sarta panungtungan. tapi paling penting: sangkan unggal klien wareg jeung sagalana kami nawiskeun sarta tumuwuh kuat babarengan.Janten juara nyata, mimitian di dieu!

Marengan filosofi bisnis leutik "Berorientasi Klién", sistem cecekelan kualitas luhur anu ketat, mesin produksi anu dikembangkeun pisan sareng grup R&D anu kuat, kami salawasna nyayogikeun produk sareng solusi anu kualitas luhur, jasa hebat sareng biaya agrésif pikeun sampel Gratis pikeun Cina. Jf-705 100gpd Commercial Diafragma RO Booster Pump-Water Purifier/Filter/Treatment Parts-High Pressure Reverse Osmosis System Water Pump Pabrik Pabrik, Urang umumna concertrating on nyieun barang kreatif anyar pikeun minuhan pamundut ti klien kami madhab di dunya.Janten bagian tina kami sareng hayu urang ngajantenkeun nyetir langkung aman sareng lucu babarengan!

Sampel gratis pikeun Filter Cai Cina, Perlakuan Cai, Ku adhering kana prinsip "berorientasi manusa, unggul ku kualitas", parusahaan urang tulus ngabagéakeun padagang ti di imah jeung di mancanagara nganjang kami, ngobrol bisnis kalawan kami sarta babarengan nyieun masa depan cemerlang.

Awak urang ngaliwatan latihan terampil.Pangaweruh ahli terampil, rasa padet tina jasa, pikeun minuhan kaperluan jasa konsumén pikeun kualitas Best Cina Silver Dapur Paké Metal Awak 100 Gpd Booster Pompa pikeun RO Cai nyucikeun, harga kalapa kalawan kualitas luhur sarta layanan satisfying sangkan urang earned langkung customers.we hayang. pikeun digawe sareng anjeun sarta néangan ngembangkeun umum.

Aplikasi

Kipas AC, kabutuhan sanés pikeun alat pressurizing sareng sirkulasi

savwq12

1

Modél produk:

DC40H-1265

DC40H-12110

 

2

Tegangan dipeunteun:

12V DC

24V DC

 

3

rentang tegangan gawé:

5-12V

12-26V

Pompa bisa kaluar nempatkeun kakuatan konstan lamun tegangan leuwih luhur batan tegangan dipeunteun.

4

Dipeunteun Ayeuna:

0.8A(1.2A)

0.8A(1.2A)

Arus outlet ditutup (arus outlet kabuka)

5

Daya Input:

10W(15,8W

20W(28,7W

Daya outlet katutup (kakuatan outlet kabuka)

6

Max.Laju aliran:

360L/H

450L/H

Buka aliran outlet

7

Max.Sirah:

6.5M

11M

Angkat statik

8

Min.sasayogian tanaga:

12V-2A

24V-2A

Kurva Laju Aliran

vsaq

Diménsi

avqw

Pamasangan

savwqwdgt

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami