12V / 24V Médis Equipment Cai pompa DC40A

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Émbaran

dagangan urang nu ilahar dianggap tur diandelkeun ku konsumén jeung bakal papanggih up kalawan terus ngarobah hayang ékonomi jeung sosial Cina Profesional Cina Modél: Ab05t 20-40 Bar High Pressure Air Booster Testing Pump pikeun Laser Cutting Mesin, prosés hugely husus kami eliminates gagalna komponén. sarta nawarkeun konsumén urang unvarying kualitas luhur, sahingga urang ngadalikeun ongkos, kapasitas rencana jeung ngajaga konsisten on pangiriman waktos.

Cina Profesional Cina Air Booster Pompa, High Pressure Air Booster, Nyadiakeun produk pangalusna, layanan paling sampurna kalawan harga paling lumrah anu prinsip urang.Urang ogé ngabagéakeun OEM na ODM orders.Dedicated kana kadali kualitas ketat tur layanan palanggan wijaksana, kami geus salawasna sadia pikeun ngabahas sarat anjeun sarta mastikeun kapuasan customer pinuh.Urang tulus ngabagéakeun babaturan datang negotiate bisnis tur mimitian gawé babarengan.

Mindeng customer-berorientasi, sarta éta udagan pamungkas urang pikeun jadi teu ngan meureun panyadia paling reputable, dipercaya jeung jujur, tapi ogé pasangan pikeun konsumén urang pikeun Pabrik nyieun Cina Taman Spray Equipment Hot beberesih Cai Vane pompa, Urang tempo dina kualitas luhur leuwih. batan kuantitas.Sateuacan ékspor dina rambut aya pamariksaan kontrol kualitas anu ketat salami perawatan sakumaha standar internasional anu saé.

Pabrik nyieun Cina Vane Pompa, Pompa Cai Panas, Kami warmly ngabagéakeun anjeun datang ka didatangan kami pribadi.Urang ngaharepkeun pikeun ngadegkeun silaturahim jangka panjang dumasar kana sarua jeung silih benefit.Upami anjeun hoyong ngahubungi kami, anjeun henteu kedah ragu nelepon.Urang bakal pilihan pangalusna anjeun.

Aplikasi

Toilét calakan tanpa tanki cai, alat-alat médis, kabutuhan sanés pikeun pressurizing sareng sirkulasi alat refrigerasi

aqqqcz

1

Modél produk:

DC40A-1245

DC40A-2460

 

2

Tegangan dipeunteun:

12V DC

24V DC

 

3

rentang tegangan gawé:

5-14V

12-26V

Pompa bisa kaluar nempatkeun kakuatan konstan lamun tegangan leuwih luhur batan tegangan dipeunteun.

4

Dipeunteun Ayeuna:

0.8A(1.2A)

0.8A(1.2A)

Arus outlet ditutup (arus outlet kabuka)

5

Daya Input:

9.2W(14.4W

18W(27W

Daya outlet katutup (kakuatan outlet kabuka)

6

Max.Laju aliran:

620L/H

840L/H

Buka aliran outlet

7

Max.Sirah:

4,5M

6M

Angkat statik

8

Min.sasayogian tanaga:

12V-2A

24V-2A

Kurva Laju Aliran

headwq

Diménsi

qwvqqw

Pamasangan

wqvaw

"Dumasar kana pasar domestik jeung dilegakeun bisnis luar negeri" nyaeta strategi ngembangkeun urang keur Desain Popular pikeun Cina High tekenan Electric Panas Transfer Cai SS304 Vane pompa, Corporation kami warmly ngabagéakeun babaturan alus ti madhab di bumi nganjang, nalungtik tur negotiate organisasi.

Desain Populér pikeun Cina SS304 Vane Pump, Hot Water Vane Pump, Kami badé nyayogikeun solusi anu langkung saé kalayan desain anu rupa-rupa sareng jasa anu mumpuni.Dina waktos anu sami, wilujeng sumping pesenan OEM, ODM, ngajak réréncangan di bumi sareng mancanagara babarengan ngembangkeun umum sareng ngahontal win-win, inovasi integritas, sareng dilegakeun kasempetan bisnis!Upami anjeun gaduh patarosan atanapi peryogi langkung seueur inpormasi, pastikeun pikeun ngahubungi kami.Kami parantos ngarepkeun nampi patarosan anjeun pas.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami