12V / 24V Pompa nyucikeun cai DC40C

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Émbaran

Sedengkeun pikeun harga kalapa, kami yakin yén anjeun bakal neangan jauh jeung lega pikeun sagala hal anu bisa ngéléhkeun kami.Urang bisa nangtang kalawan kapastian mutlak yén pikeun kualitas misalna dina harga sapertos urang nu panghandapna sabudeureun pikeun Cina Produk Anyar Cina Pompa Cai kalawan laser motong las Karbon Steel Metal fabrikasi, Wilujeng sumping salah sahiji inquiries masing-masing anjeun sarta masalah pikeun produk urang jeung solusi, urang néangan. payun pikeun ngadegkeun hiji pernikahan bisnis jangka panjang sareng anjeun dina di sabudeureun jangka panjang.ngahubungan kami kiwari.

Cina Produk Anyar Cina Stainless Steel Fabrikasi, Metal Lambaran Fabrikasi, kapuasan customer mangrupa gawang kahiji urang.Misi kami nyaéta pikeun ngudag kualitas superlatif, ngajantenkeun kamajuan anu terus-terusan.Urang tulus ngabagéakeun anjeun pikeun nyieun kamajuan leungeun dina leungeun jeung kami, sarta ngawangun masa depan makmur babarengan.

Kami bakal ngajantenkeun usaha masing-masing pikeun janten luar biasa sareng idéal, sareng nyepetkeun léngkah-léngkah urang pikeun nangtung dina jajaran perusahaan kelas luhur sareng téknologi tinggi sadunya pikeun Desain Renewable pikeun China Cooling Vane Pump pikeun Mesin Las, Perusahaan Awal, kami ngartos. masing-masing.Perusahaan tambahan, kapercayaan nuju aya.Pausahaan kami biasana di layanan anjeun iraha waé.

Desain Renewable pikeun Cina Cooling Vane Pompa, Vane Pompa pikeun Mesin Las, Anjeun tiasa ngantep kami nyaho gagasan anjeun pikeun ngembangkeun desain unik keur model sorangan pikeun nyegah teuing bagian sarupa di pasar!Kami badé nawiskeun anjeun jasa anu pangsaéna pikeun nyugemakeun sadaya kabutuhan anjeun!Inget pikeun ngahubungan kami langsung!

Aplikasi

Nyucikeun cai, dispenser cai, kipas pendingin cai, sareng sagala jinis aplikasi

asvqw

1

Modél produk:

DC40C-1240

DC40C-2460

 

2

Tegangan dipeunteun:

12V DC

24V DC

 

3

rentang tegangan gawé:

5-12V

12-26V

Pompa bisa kaluar nempatkeun kakuatan konstan lamun tegangan leuwih luhur batan tegangan dipeunteun.

4

Dipeunteun Ayeuna:

0.8A(1.2A)

0.8A(1.2A)

Arus outlet ditutup (arus outlet kabuka)

5

Daya Input:

9.2W(14,8W

19W(27W

Daya outlet katutup (kakuatan outlet kabuka)

6

Max.Laju aliran:

720L/H

900L/H

Buka aliran outlet

7

Max.Sirah:

4M

6M

Angkat statik

8

Min.sasayogian tanaga:

12V-2A

24V-2A

Kurva Laju Aliran

40c

Diménsi

savq1

Pamasangan

vxzs1

Sedengkeun pikeun harga jual agrésif, kami yakin yén anjeun bakal milarian jauh-jauh pikeun naon waé anu tiasa ngéléhkeun kami.Kami tiasa nyatakeun kalayan kapastian mutlak yén pikeun kualitas anu saé kalayan biaya sapertos kitu, kami parantos panghandapna pikeun 2019 China New Design China 100mbar Aeration Ring Blower / 1050m3 / H Sisi Channel Vacuum Pump, Kami ikhlas sareng kabuka.Kami ngarepkeun kunjungan anjeun sareng ngadegkeun hubungan anu tiasa dipercaya sareng jangka panjang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami