12V / 24V Brushless DC Pompa Sirkulasi Cai DC56B

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Émbaran

Kalayan téknologi sareng fasilitas canggih, kontrol kualitas luhur anu ketat, nilai wajar, perusahaan anu luar biasa sareng kerjasama anu caket sareng prospek, kami parantos bakti pikeun nawiskeun harga anu pangsaéna pikeun konsumén urang pikeun Pompa Cai Pertanian Tatanén Cina anu kualitasna alus. pikeun Fountains, Kami geus ditéang pikeun gawé babarengan éksténsif jeung shoppers jujur, accomplishing ngabalukarkeun lengkep anyar kamulyaan jeung pembeli na pendamping strategis.

Panel Cina kualitas alus, Produk Imah, Profesi, Devoting sok dasar pikeun misi urang.Kami salawasna saluyu sareng ngalayanan para nasabah, nyiptakeun tujuan manajemén nilai sareng nganut ka ikhlasan, dedikasi, ideu manajemén anu pengkuh.

Aplikasi

Toilét calakan tanpa tanki cai, kabutuhan anu sanés pikeun tekanan sareng sirkulasi alat pendingin jsb.

savwfsa

1

Modél produk:

DC56B-12100PWM

DC56B-12100VR

DC56B-12100S

DC56B-24100PWM

DC56B-24100VR

DC56B-24100S

DC56B-24140PWM

DC56B-24140VR

DC56B-24140S

DC56B-36140PWM

DC56B-36140VR

DC56B-36140S

PWM:PWM speed regulationVR:potentiometer speed regulasi

S: Laju tetep

2

Tegangan dipeunteun:

12V DC

24V DC

24V DC

36V DC

3

rentang tegangan gawé:

5-12V

12-26V

12-26V

15-40V

Pompa bisa kaluar nempatkeun kakuatan konstan lamun tegangan leuwih luhur batan tegangan dipeunteun.

4

Dipeunteun Ayeuna:

3.5A(4.5A

1.4A(2.2A)

2.7A(3.3A

1.8A(2.2A)

Arus outlet ditutup (arus outlet kabuka)

5

Daya Input:

42W(55W

42W(54W)

65W(80W

65W(80W)

Daya outlet katutup (kakuatan outlet kabuka)

6

Max.Laju aliran:

2100L/H

2100L/H

2700L/H

2700L/H

Buka aliran outlet

7

Max.Sirah:

10M

10M

14M

14M

Angkat statik

8

Min.sasayogian tanaga:

12V-5A

24V-3A

24V-4A

36V-3A

Kurva Laju Aliran

vavvv

Diménsi

sav1sc
hgf32rdsf

Pamasangan

savxz

Produsén pikeun Pompa Kotoran Cina, Pompa Kotoran Submersible, urang ngandelkeun kaunggulan sorangan pikeun ngawangun mékanisme dagang saling-manfaat sareng mitra koperasi urang.Hasilna, kami parantos kéngingkeun jaringan penjualan global dugi ka Wétan Tengah, Turki, Malaysia sareng Vietnam.

Kalawan téhnologi ngarah urang ogé salaku sumanget urang inovasi, gotong royong, kauntungan sarta ngembangkeun, urang bade ngawangun masa depan makmur babarengan jeung parusahaan esteemed Anjeun pikeun diskon Biasa Cina 6 Inci Mesin Diesel Self-Priming Centrifugal Kotoran Pompa Treatment Cai, Urang maén peran ngarah dina furnishing klien kalawan kualitas alus panyadia hébat sarta biaya agrésif.

Diskon Biasa Pompa Cai Diesel Cina, Pompa Kotoran, Langkung ti 26 taun, Perusahaan profésional ti sakumna dunya nyandak urang salaku mitra jangka panjang sareng stabil.Kami ngajaga hubungan bisnis anu awét sareng langkung ti 200 grosir di Jepang, Korea, AS, Inggris, Jerman, Kanada, Perancis, Italia, Polandia, Afrika Kidul, Ghana, Nigeria jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami