12V / 24V Automobile DC Pompa Cai DC60B

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Émbaran

Dimensi jeung beurat:152mm * 88mm * 110mm, 0.89kg
Diaméter Luar Inlet/Soutlet:25mm (selang barbed)
Kepala:0-12m
Laju aliran:0-3800L/H
Mékanisme nyetir:Brushless, separation magnét
Jangka waktu hirup:30000 jam
bising:≤35dB(A)
Tingkat waterproof:IP68
Max.suhu gawé:-30 ℃ -100 ℃
Medium anu cocog:cai, minyak, asam normal / basa (diuji diperlukeun pikeun cairan husus)
Laju adjustable (Opsional):PWM / 0-5V sinyal analog / potentiometer
Kaluaran kakuatan konstan:Salaku conto, pompa 12V (24V) 10W nganggo 12-18V (24-30V), kakuatanna masih 10W, sareng tiasa dijalankeun sacara terus-terusan.

Aplikasi

Sistim cooling Automoible, panel surya, kabutuhan séjén pikeun pressurizing jeung sirkulasi parabot jsb.

saqwv

1

Modél produk:

DC60B-12100PWM

DC60B-12100VR

DC60B-12100S

DC60B-24120PWM

DC60B-24120VR

DC60B-24120S

DC60B-36120PWM

DC60B-36120VR

DC60B-36120S

PWM: pangaturan laju PWM

VR: pangaturan laju potentiometer

S: Laju tetep

2

Tegangan dipeunteun:

12V DC

24V DC

36V DC

 

3

rentang tegangan gawé:

5-12V

5-28V

5-40V

Pompa bisa kaluar nempatkeun kakuatan konstan lamun tegangan leuwih luhur batan tegangan dipeunteun.

4

Dipeunteun Ayeuna:

5.4A(6.6A)

4.5A(5A)

3A(3.3A)

Arus outlet ditutup (arus outlet kabuka)

5

Daya Input:

65W(80W)

108W(120W)

108W(120W)

Daya outlet katutup (kakuatan outlet kabuka)

6

Max.Laju aliran:

3200L/H

3800L/H

3800L/H

Buka aliran outlet

7

Max.Sirah:

10M

12M

12M

Angkat statik

8

Min.sasayogian tanaga:

12V-7A

24V-6A

36V-4A

 

1

panyalindungan jam Nalika macét bakal Eureun ngajaga diri

 

2

Perlindungan ngajalankeun garing Pompa bakal Ngeureunkeun (8S) sareng ngamimitian (2s) sababaraha kali pikeun ngajagaan diri (tiasa disaluyukeun)

 

3

Overloading panyalindungan Nalika tegangan ngaleuwihan kakuatan dipeunteun, pompa bakal eureun

 

4

panyalindungan sabalikna Sambungan anu salah tina catu daya (positip sareng négatif), pompa cai bakal lirén jalan, teras dihubungkeun deui, tiasa dianggo normal.

 

 

Pamasangan internal controller

wq1 Cocog jeung instalasi éksternal

 

Controller éksternal install

wq1 Cocog jeung suhu luhur atawa pamasangan submersible cair Corrosive

Kurva Laju Aliran

aaaaaaaaaa2sdc

Diménsi

areh32sa
sd2

Kumaha carana milih pompa anu pas pikeun sistem anjeun?

1. Konfirmasi tegangan operasi anjeun, ayeuna, sirah, aliran, sarta ukuran inlet & outlet.Sacara umum, teu aya aliran nalika sirah ngahontal sirah maksimal anu ditandaan ku pabrik.Janten upami anjeun peryogi pompa tiasa nyumponan jangkungna anu tangtu sareng ogé nyumponan aliran anu tangtu, anjeun kedah milih sirah maksimal anu langkung luhur tibatan anu anjeun peryogikeun.Mangga konsultasi kami atawa tingal kurva kinerja.
2. Konfirmasi sarat bentuk, kayaning tipe panganteur, arah inlet & outlet, jsb.
3. Konfirmasi lingkungan kerja, sapertos suhu, sedeng, jsb.
4. Konpirmasikeun sarat fungsional, sapertos kontrol waktos, kontrol aliran, kontrol laju, jsb.
5. Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami lamun anjeun mibanda patalékan butuh pitulung kami salila milih pompa nu.
6. Urang sorangan pabrik molding urang, miboga kamampuh jeung kapasitas pikeun muka kapang, jadi lamun sistem Anjeun perlu model husus, urang bisa nyadiakeun layanan ODM / OEM pikeun anjeun.
Jeung kacida ngabagéakeun OEM / ODM!

Pamasangan

savxz

Tujuanana urang téh pikeun nyugemakeun konsumén urang ku maturan jasa emas, harga alus sarta kualitas luhur pikeun Factory langsung Cina 6 Inci 50kw Diesel Engine Non bakiak Self Priming Kotoran Pompa Pertanian Diesel Pompa Cai, kualitas alus sarta harga kalapa nyieun produk urang ngarasakeun reputasi luhur sadayana. leuwih kecap.

Pabrik langsung Cina Pertanian Diesel Pompa Cai, Kotoran Pompa, Nyadiakeun Barang Kualitas, Service Alus, Harga kalapa jeung Pangiriman Ajakan.Produk sareng solusi urang laris saé di pasar domestik sareng asing.Pausahaan urang nyobian janten salah sahiji suppliers penting di Cina.

Kami niat ningali disfigurement kualitas dina kreasi sarta nyadiakeun rojongan idéal pikeun pembeli domestik jeung luar negeri wholeheartedly pikeun Produsén pikeun Cina Wqd6-16-0.75 Centrifugal & Submersible Pompa Cai, Pikeun las gas kualitas luhur & alat motong disadiakeun dina waktu jeung di waktu. nilai katuhu, anjeun tiasa cacah dina ngaran teguh.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami