12V / 24V Double Tahap High Tekanan Pompa Cai DC55JB

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Émbaran

Konci pikeun kasuksesan urang nyaéta "Kualitas Produk Alus, Nilai Wajar sareng Layanan Éfisién" pikeun Pabrik Panas China Centrifugal DC Mini Cooling Pump, Jieun Nilai, Ngalayanan Palanggan! kerjasama lila-langgeng jeung saling berharga jeung us.Should hayang meunang rinci tambahan ngeunaan bisnis urang, Mangga meunang nyekel jeung kami ayeuna.

Pabrik Murah Hot China DC Pompa, 12V Pompa Cai, Jeung sumanget "kualitas luhur nyaéta kahirupan parusahaan urang; reputasi alus nyaeta akar urang", urang tulus miharep cooperate jeung konsumén ti di imah jeung di mancanagara tur miharep pikeun ngawangun hubungan alus kalawan. anjeun.

Dedicated ka manajemén kualitas ketat tur jasa klien wijaksana, konsumén staf kami ngalaman umumna sadia pikeun ngabahas tungtutan anjeun sarta ngajamin pelesir klien pinuh pikeun Pabrik Supply Cina Air Pompa (JCO) pikeun Akuarium jeung Tambak, Kami geus nyobian pikeun meunangkeun pikeun gawé babarengan intensif. kalawan konsumén jujur, accomplishing induce anyar kamulyaan jeung konsumén jeung mitra strategis.

Pasokan Pabrik Cina Pompa, Pompa Udara, Barang-barang utama perusahaan kami seueur dianggo di sakumna dunya;80% produk urang diékspor ka Amérika Serikat, Jepang, Eropa sareng pasar sanés.Sadaya barang tulus ngabagéakeun sémah datang ka didatangan pabrik urang.

Aplikasi

casc

Sadaya jinis aplikasi peryogi tekanan anu langkung luhur

1

Modél produk:

DC55JB-12240PWM

DC55JB-12240VR

DC55JB-12240S

DC55JB-18320PWM

DC55JB-18320VR

DC55JB-18320S

DC55JB-24320PWM

DC55JB-24320VR

DC55JB-24320S

DC55JB-36320PWM

DC55JB-36320VR

DC55JB-36320S

PWM:PWM speed regulationVR:potentiometer speed regulasi

S: Laju tetep

2

Tegangan dipeunteun:

12V DC

18V DC

24V DC

36V DC

3

rentang tegangan gawé:

5-12V

10-24V

14-30V

10-40V

Pompa tiasa ngaluarkeun kakuatan konstan nalika teganganna langkung luhur tibatan tegangan anu dipeunteun.

4

Dipeunteun Ayeuna:

8.3A(9.2A)

8A(8.8A)

6.3A(6.7A)

4A(4.5A)

Arus outlet ditutup (arus outlet kabuka)

5

Daya Input:

100W(110W)

150W(160W)

150W(160W)

150W(160W)

Daya outlet katutup (kakuatan outlet kabuka)

6

Max.Laju aliran:

1800L/H

2000L/H

2000L/H

2000L/H

Buka aliran outlet

7

Max.Sirah:

24M

32M

32M

32M

Angkat statik

8

Min.sasayogian tanaga:

12V-10A

18V kakuatan panel surya

24V-7A

36V-3A

Kurva Laju Aliran

savzx

Diménsi

sacqw
savewg

Pamasangan

savxz

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami