12V / 24V Low tegangan DC Fountain pompa DC80D

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Émbaran

OEM / ODM Factory Cina Pompa Cai, Centrifugal Pump, Sajauh barang urang geus diékspor ka Éropa wétan, Wétan Tengah, Tenggara, Afrika jeung Amérika Kidul jsb Urang ayeuna geus 13years jualan profésional sarta beuli di bagian Isuzu di imah jeung di mancanagara jeung kapamilikan sistem pamariksaan bagian Isuzu éléktronik anu dimodernisasi.Urang ngahargaan poko inti kami tina Kajujuran dina bisnis, prioritas dina layanan sarta bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun nawiskeun konsumén urang jeung barang kualitas luhur sarta layanan unggulan.

Aplikasi

asvavsv

Fountain, balong, fitur cai, sistem cooling mobil, panel surya, sarta kabutuhan séjén pikeun pressurizing jeung sistem sirkulasi jsb.

1

Modél produk:

DC80D-1260PWM

DC80D-1260VR

DC80D-1260S

DC80D-2480PWM

DC80D-2480VR

DC80D-2480S

DC80D-24100PWM

DC80D-24100VR

DC80D-24100S

DC80D-36100PWM

DC80D-36100VR

DC80D-36100S

PWM: PWM speed regulationVR: potentiometer speed regulationS: Maneuh speed

2

Tegangan dipeunteun:

12V DC

24V DC

24V DC

36V DC

3

rentang tegangan gawé:

5-12V

5-28V

5-28V

5-40V

Pompa bisa kaluar nempatkeun kakuatan konstan lamun tegangan leuwih luhur batan tegangan dipeunteun.

4

Dipeunteun Ayeuna:

5.4A(6.6A)

3.5A(4.2A)

5.4A(6.3A)

3.6A(4.2A)

Arus outlet ditutup (arus outlet kabuka)

5

Daya Input:

65W(80W)

84W(100W)

130W(150W)

130W(150W)

Daya outlet katutup (kakuatan outlet kabuka)

6

Max.Laju aliran:

6600L/H

7000L/H

8000L/H

8000L/H

Buka aliran outlet

7

Max.Sirah:

6M

8M

10M

10M

Angkat statik

8

Min.sasayogian tanaga:

12V-7A

24V-5A

24V-7A

24V-5A

Salaku hasil tina spésial urang jeung eling jasa, organisasi urang geus meunang ngadeg luhung diantara para nasabah sakuliah pangeusina pikeun pabrik harga low Cina Imah Paké Electric Vortex 0.5HP Pompa Cai periferal, Pastikeun pikeun pernah ngadagoan meunang di kabaran ku kami. pikeun saha waé anu resep kana solusi kami.Kami yakin yén produk sareng solusi kami bakal ngajantenkeun anjeun bagja.

Pabrik harga low Cina Periferal Pompa, Vortex Pump, Dina mangsa nu bakal datang, urang jangji baris tetep méré kualitas luhur sarta leuwih ongkos-éféktif solusi, nu leuwih efisien sanggeus layanan jualan ka sadaya konsumén urang sakuliah dunya pikeun ngembangkeun umum jeung luhur. kauntungan.

Urang ayeuna gaduh seueur anggota tanaga hébat anu saé dina pariwara, QC, sareng damel sareng rupa-rupa dilema anu nyusahkeun tina kursus nyiptakeun aksi pikeun Pabrik Profesional pikeun Pompa Periferal Cina Bomba Periferica 1/2HP Pompa Cai Listrik Pompa Cai, Ngadeg kénéh ayeuna sareng milarian kana istilah panjang, urang tulus ngabagéakeun konsumén madhab di pangeusina pikeun cooperate kalawan kami.

Pabrik Profesional pikeun Pompa Cai Cina, Pompa, Sareng sadaya dukungan ieu, urang tiasa ngalayanan unggal palanggan kalayan produk kualitas sareng pengiriman tepat waktu kalayan tanggung jawab pisan.Salaku perusahaan ngora anu ngembang, urang panginten sanés anu pangsaéna, tapi urang nyobian anu pangsaéna pikeun janten pasangan anu saé anjeun.

Éta gaduh sajarah kiridit bisnis anu saé, jasa saatos-jualan anu luar biasa sareng fasilitas produksi modéren, kami parantos kéngingkeun popularitas anu luar biasa di tengah-tengah pembeli kami di sakumna pangeusina pikeun Pabrik OEM / ODM Cina Anyar High Pressure Multi-Stage / Multistage Centrifugal Water Pump / Boiler Feed Pompa / Cincin Nyeuseup Pompa / Pompa Horizontal Dg200-100p (5-10 tahapan), Upami anjeun resep kana solusi naon waé, anjeun kedah leres-leres ngahubungi kami pikeun detil salajengna atanapi anjeun kedah ngirim email ka kami, kami Abdi badé ngawalon anjeun dina ngan ukur 24 jam sareng kutipan anu pangsaéna bakal disayogikeun.

Kurva Laju Aliran

asvxz

Diménsi

sssssasczxc
sd2

Pamasangan

savxz

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami