12V / 24V Low Voltage Fountain Pompa DC85D

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Émbaran

Dimensi jeung beurat:220mm * 129mm * 162mm, 3.2kg
Diaméter Luar Inlet/Soutlet:38 mm
Kepala:0-10m
Laju aliran:0-13500L/H
Mékanisme nyetir:Brushless, separation magnét
Jangka waktu hirup:30000 jam
bising:≤35dB(A)
Tingkat waterproof:IP68
Max.suhu gawé:-30 ℃ -100 ℃
Medium anu cocog:cai, minyak, asam normal / basa (diuji diperlukeun pikeun cairan husus)
Laju adjustable (Opsional):PWM / 0-5V sinyal analog / potentiometer
Kaluaran kakuatan konstan:Salaku conto, pompa 12V (24V) 10W nganggo 12-18V (24-30V), kakuatanna masih 10W, sareng tiasa dijalankeun sacara terus-terusan.

Aplikasi

asvavsv

Proyék Fitur Cai, Air Mancur, Desalinator, Ngompa sareng sistem saringan jsb.
Toilet calakan tanpa tangki cai,
Kabutuhan séjén pikeun alat-alat pendinginan sareng sirkulasi
Panel surya, fitur cai, aplikasi lega jsb.

1

Modél produk:

DC85D-1250PWM

DC85D-1250VR

DC85D-1250S

DC85D-2480PWM

DC85D-2480VR

DC85D-2480S

DC85D-24100PWM

DC85D-24100VR

DC85D-24100S

DC85D-36100PWM

DC85D-36100VR

DC85D-36100S

PWM: pangaturan laju PWM

VR: pangaturan laju potentiometer

S: Laju tetep

2

Tegangan dipeunteun:

12V DC

24V DC

24V DC

36V DC

 

3

rentang tegangan gawé:

10-18V

12-28V

12-28V

28-40V

Pompa bisa kaluar nempatkeun kakuatan konstan lamun tegangan leuwih luhur batan tegangan dipeunteun.

4

Dipeunteun Ayeuna:

7A(8.3A)

5.4A(6.3A)

7A(8.3A)

4.7A(5.5A)

Arus outlet ditutup (arus outlet kabuka)

5

Daya Input:

85W(100W)

130W(150W)

170W(200W)

170W(200W)

Daya outlet katutup (kakuatan outlet kabuka)

6

Max.Laju aliran:

12000L/H

12000L/H

13500L/H

13500L/H

Buka aliran outlet

7

Max.Sirah:

8M

8M

10M

10M

Angkat statik

8

Min.sasayogian tanaga:

12V-13A

24V-7A

24V-9A

36V-6A

 

1

panyalindungan jam Nalika macét bakal Eureun ngajaga diri

 

2

Perlindungan ngajalankeun garing Pompa bakal Ngeureunkeun (8S) sareng ngamimitian (2s) sababaraha kali pikeun ngajagaan diri (tiasa disaluyukeun)

 

3

Overloading panyalindungan Nalika tegangan ngaleuwihan kakuatan dipeunteun, pompa bakal eureun

 

4

panyalindungan sabalikna Sambungan anu salah tina catu daya (positip sareng négatif), pompa cai bakal lirén jalan, teras dihubungkeun deui, tiasa dianggo normal.

 

 

Pamasangan internal controller

wq1 Cocog jeung instalasi éksternal

 

Controller éksternal install

wq1 Cocog jeung suhu luhur atawa pamasangan submersible cair Corrosive

Kurva Laju Aliran

savsa12x

Diménsi

sssaewcc
sd2

Kumaha carana milih pompa anu pas pikeun sistem anjeun?

1. Konfirmasi tegangan operasi anjeun, ayeuna, sirah, aliran, sarta ukuran inlet & outlet.Sacara umum, teu aya aliran nalika sirah ngahontal sirah maksimal anu ditandaan ku pabrik.Janten upami anjeun peryogi pompa tiasa nyumponan jangkungna anu tangtu sareng ogé nyumponan aliran anu tangtu, anjeun kedah milih sirah maksimal anu langkung luhur tibatan anu anjeun peryogikeun.Mangga konsultasi kami atawa tingal kurva kinerja.
2. Konfirmasi sarat bentuk, kayaning tipe panganteur, arah inlet & outlet, jsb.
3. Konfirmasi lingkungan kerja, sapertos suhu, sedeng, jsb.
4. Konpirmasikeun sarat fungsional, sapertos kontrol waktos, kontrol aliran, kontrol laju, jsb.
5. Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami lamun anjeun mibanda patalékan butuh pitulung kami salila milih pompa nu.
6. Urang sorangan pabrik molding urang, miboga kamampuh jeung kapasitas pikeun muka kapang, jadi lamun sistem Anjeun perlu model husus, urang bisa nyadiakeun layanan ODM / OEM pikeun anjeun.
Jeung kacida ngabagéakeun OEM / ODM!

Pamasangan

savxz

Catetan:Pompa henteu pompa timer priming.Nalika masang éta, pastikeun aya cukup cai dina awak pompa.Samentara éta, pompa kudu dipasang handap tingkat cair dina tank.

FAQ

● Sabaraha lami waktos pangiriman?
urutan sampel nyaéta 3 ~ 5 poé.
Urutan bulk nyaéta 10 ~ 15 poé.
Upami aya pompa dina stok, éta 2 dinten.

●Sabaraha lami garansi pompa?
Garansi 1 taun.

●Naon metodeu pamayaran?
Paypal atanapi T / T, Alipay

●Naon sertipikat tos pompa anjeun lulus?
Sadaya produk urang geus kaliwat CE, RoHS

High wilujeng sumping OEM na ODM!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami