DC Aquarium Reef Pump - Klasik Bodas sareng Biru Series

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Urang difokuskeun pasar akuarium high-end, sarta nempatan 60% pasar akuarium high-end di Cina, leuwih ti 300 poéna di domestik jeung boga OEM na ODM pangalaman keur loba merek well-dipikawanoh global.Sapertos Tropical Marine Center di Inggris, Royal Exclusiv di Gemany sareng sajabana.Simkuring boga pabrik molding urang sorangan, boga kamampuh jeung kapasitas pikeun muka kapang.Wilujeng sumping didatangan kami!

Pompa akuarium DC biru sareng bodas klasik ieu ngagaduhan fitur utama sapertos di handap ieu:
● Téhnologi gelombang sinus, super sepi, 35dB
● kontrol calakan kalawan alarm gagal jauh
● DC5V / 12V / 24V, tegangan low, pisan aman ngagunakeun
● Pikeun duanana cai laut jeung cai tawar
● 20-tingkat speed adjustable
● Standar konci controller
● jaminan 2 taun
● 2 nozzles / panutup filter sadia
● Smart Ukuran, pikaresepeun pilari

Parameter

Model DC40Q-500L DC40Q-700L DC40Q-1000L DC40Q-2000L
Fhandap 500L/H 700L/H 1000L/H 2000L/H
Head 1.5m 2.5m 2m 3.5m
Mkampak.Kakuatan 5W 9W 9W 20W
Mdina kakuatan     3W 5W
Voltaseu DC5V DC12V DC12V DC24V
Dimension 89 * 53 * 71 mm 111 * 115 * 61 mm 128 * 123 * 67 mm
Outlet / asup 12mm / 16mm 15mm / 20mm 15mm / 20mm
Model DC52Q-3000L DC52Q-5000L DC52Q-8000L DC65Q-10000L DC65Q-12000L
Fhandap 3000L/H 5000L/H 8000L/H 10000L/H 12000L/H
Head 3m 5m 5m 4m 5m
Mkampak.Kakuatan 35W 70W 85W 85W 100W
Mdina kakuatan 10W 10W 10W 10W 10W
Voltaseu DC24V DC24V DC24V DC24V DC24V
Dimension

170 * 167 * 79 mm

206 * 177 * 93 mm
Outlet / asup 20mm / 25mm 25mm / 32mm 25mm / 32mm
badbad
bgbgbg
wgwgwgw
gagaga
ggngngn
eqwgwq
gwqgasgw
bgbgfbbws
wqasgeeeeeeeeee

1. Modeu aliran konstan
2. Mode nyieun gelombang
3. Modeu transmisi gizi
4. Mode dahar
5. fungsi panyalindungan

1. panyalindungan ngajalankeun garing
2. panyalindungan K-Jam
3. Leuwih panyalindungan tegangan
4. panyalindungan tegangan Low
5. Overloading panyalindungan

FAQ

● Sabaraha lami waktos pangiriman?
urutan sampel nyaéta 3 ~ 5 poé.
Urutan bulk nyaéta 10 ~ 15 poé.
Upami aya pompa dina stok, éta 2 dinten.

● Sabaraha lami garansi pompa?
Garansi 5 taun, tiasa dilereskeun atanapi dipulangkeun gratis upami karusakan anu teu didamel ku manusa.(Catetan: pikeun catu daya, garansi 2 taun).

● Naon metode pamayaran?
Paypal atanapi T / T, Alipay

● sertipikat naon nu geus kaliwat pompa anjeun?
Sadaya produk urang geus kaliwat CE, RoHS

High wilujeng sumping OEM na ODM!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami