DC Programable Wavemaker 2.0

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Urang difokuskeun pasar akuarium high-end, sarta nempatan 60% pasar akuarium high-end di Cina, leuwih ti 300 poéna di domestik jeung boga OEM na ODM pangalaman keur loba merek well-dipikawanoh global.Sapertos Tropical Marine Center di Inggris, Royal Exclusiv di Gemany sareng sajabana.Simkuring boga pabrik molding urang sorangan, boga kamampuh jeung kapasitas pikeun muka kapang.Wilujeng sumping didatangan kami!

Séri biru luhur ieu ngagaduhan fitur utama sapertos di handap ieu:
● Téknologi gelombang sinus anu nembe diropéa
● Super jempé, sahandapeun 19dB
● Programable 7 modus gelombang
● Simulate aliran sagara béda ti beurang nepi ka peuting
● jaminan 5 taun
● Smart Ukuran, alus pilari
● 4 ukuran béda pikeun tank béda
● Pangropéa bébas

4 modeu:Modeu pembuatan gelombang klasik, Modeu tranmisi Gizi, Modeu aliran konstan, Modeu Acak

asbdn
iygfvc
vcbge
tyhgjt
uujdbs
rthdf
qwdqwff
gejrt

Dilengkepan jaring panyalindungan bentuk turbin pikeun nyegah kaseuseup zat asing.

fqwfwq

Pompa sirah sareng 5-impeller, kuat sareng aliranna langkung ageung.

mjher

Base magnét kuat, awak pompa leuwih stabil dicekel jeung noise low.

vsaqw21
asvcxb

Parameter

Modél ECO Slim 6000 ECO Slim 10000 ECO Slim 20000 ECO Slim 30000
Laju Ngalir 6000L/H 10000L/H 20000L/H 30000L/H
Max.Kakuatan 9W 20W 40W 70W
Min.Kakuatan 3W 6W 6W 10W
Voltaseu DC12V DC24V DC24V DC24V
Diménsi 47,8 * 47,8 * 52,5 mm 62 x 62 x 66 mm 74,8 x 74,8 x 82,1 mm 105 x 105 x 105 mm
uiliul
asvui
bcvbe
qwqtq
dsbs

FAQ

● Sabaraha lami waktos pangiriman?
urutan sampel nyaéta 3 ~ 5 poé.
Urutan bulk nyaéta 10 ~ 15 poé.
Upami aya pompa dina stok, éta 2 dinten.

● Sabaraha lami garansi pompa?
Garansi 5 taun, tiasa dilereskeun atanapi dipulangkeun gratis upami karusakan anu teu didamel ku manusa.(Catetan: pikeun catu daya, garansi 2 taun).

● Naon metode pamayaran?
Paypal atanapi T / T, Alipay

● sertipikat naon nu geus kaliwat pompa anjeun?
Sadaya produk urang geus kaliwat CE, RoHS

High wilujeng sumping OEM na ODM!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami