DC akuarium pompa - High tungtung Blue Series

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Séri biru luhur ieu ngagaduhan fitur utama sapertos di handap ieu:

● Téhnologi gelombang sinus, super sepi, 30dB
● kontrol calakan kalawan alarm gagal jauh
● DC24V / 36V, aman ngagunakeun
● Pikeun duanana cai laut jeung cai tawar
● Pikeun pamakéan submersible sarta éksternal
● 20-tingkat speed adjustable
● Controller layar toél pinter
● jaminan 5 taun
● Smart Ukuran, pikaresepeun pilari
● Maks.ngalir 20000L / H jeung 30000L / H
● Ngirit daya sareng ngirit artos

18 Taun Pabrik Cina RO Water Pump, RO Motor Pump, Website domestik urang ngahasilkeun leuwih 50,000 pesenan purchasing unggal taun sarta cukup suksés pikeun balanja internét di Jepang.Kami bakal bagja gaduh kasempetan pikeun ngalakukeun bisnis sareng perusahaan anjeun.Ningali maju ka nampi pesen anjeun!

Firma kami ngajangjikeun sadayana jalma tina barang kelas munggaran sareng perusahaan pasca penjualan anu paling nyugemakeun.Urang warmly ngabagéakeun shoppers biasa na anyar urang pikeun gabung kami pikeun OEM Cina Cina Good Quality 300g Cai nyucikeun diafragma booster Pompa, Konsep Corporation urang téh "Kaikhlasan, Speed, Services, sarta kapuasan".Kami bakal nuturkeun konsép ieu sareng nampi langkung seueur palanggan tambahan.

OEM Cina Cina pompa, booster pompa, parusahaan urang nempel kana prinsip "kualitas luhur, harga lumrah jeung pangiriman timely".Urang tulus miharep pikeun ngadegkeun hubungan koperasi alus kalawan mitra bisnis anyar jeung heubeul urang ti sagala penjuru dunya.Kami ngarepkeun damel sareng anjeun sareng ngalayanan anjeun kalayan barang sareng jasa anu saé.Wilujeng sumping di gabung kami!

Parameter

Modél

Biru 3000

Biru 4000

Biru 6000

Biru 8000

Aliran

3000L/H

4000L/H

6000L/H

8000L/H

Sirah

3,5m

4m

5m

6m

Daya Max

40W

50W

70W

85W

Kakuatan Min

10W

10W

20W

20W

Voltaseu

DC24V

DC24V

DC24V

DC24V

Diménsi

120 * 71 * 131 mm

164 * 85 * 161 mm

Outlet / Inlet

20/25mm

25mm / 32mm

Modél Biru 10000 Bulao 12000 Biru 20000 Bulao 30000
Aliran 10000L/H 12000L/H 20000L/H 30000L/H
Sirah 5m 6m 7m 10m
Daya Max 105W 115W 180W 260W
Kakuatan Min 30W 30W 30W 50W
Voltaseu DC24V DC24V DC36V DC36V
Diménsi 193 * 99 * 191 mm 270 * 136 * 188 mm
Outlet / Inlet 32/40 mm 63mm benang

Kurva Laju Aliran

svasv
vsavqwv
erhcds
wqsas
gqeqw
wqqgq
wqgegq
12eweq

Kami ngagaduhan mesin manufaktur anu paling maju, insinyur sareng pagawe anu berpengalaman sareng mumpuni, ngaku sistem manajemen kualitas anu saé sareng ogé tim penjualan gross spesialis anu ramah pra / dukungan saatos penjualan pikeun Cina OEM Cina 50gpd RO Pompa pikeun Pemurni Cai Ukuran Mini 50gpd RO Diafragma Pompa, Kalawan ngembangkeun masarakat sarta ékonomi, parusahaan urang bakal tetep hiji tenet "Fokus kana kapercayaan, kualitas kahiji", komo deui, urang ngaharepkeun pikeun nyieun masa depan glorious kalawan unggal customer.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami