Pompa gelombang DC generasi ka-3 ZKSJ kalayan kontrol nirkabel sareng APP - SLIM PRO SERIES

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Urang difokuskeun pasar akuarium high-end, sarta nempatan 60% pasar akuarium high-end di Cina, leuwih ti 300 poéna di domestik jeung boga OEM na ODM pangalaman keur loba merek well-dipikawanoh global.Sapertos Tropical Marine Center di Inggris, Royal Exclusiv di Gemany sareng sajabana.Simkuring boga pabrik molding urang sorangan, boga kamampuh jeung kapasitas pikeun muka kapang.Wilujeng sumping didatangan kami!

Fitur utama:
1.DC tegangan, téhnologi gelombang sinus, super sepi <20dB
2.Alloy design isolasi motor prolongs hirup
3.Tambahkeun alur diversion, aci diversation nyaeta lubrication lila-langgeng, nu najis dipiceun pikeun nyegah nyangkut
4.Durable, tahan korosi
Laju aliran 5.High, euweuh atenuasi
kinerja 6.High, ukuranana kompak
7. Pikeun pamakéan éksternal atawa submersible
8.Bluetooth diwangun-di controller
9.3 kantétan gelombang: lebar, sedeng jeung sempit
10.genep pola gelombang pre-set

bvxvsd

Panyipta gelombang Slim Pro nyaéta sepi, super kompak sareng kuat.Tingkat noise sahandapeun 20dB.Ukuranna bieu 3.8cm panjangna.Anjeun tiasa sacara gampil nyumputkeun panyipta gelombang dimana waé dina tank tanpa katingali.Kusabab desain anu canggih pikeun pagelaran, éta ngadorong 6000 LPH ka 25000 LPH (gumantung modél).

asvzxv

● tegangan DC, téhnologi gelombang sinus, super sepi <20dB

● Desain isolasi motor alloy manjangkeun umur

● awét, tahan korosi

● Laju aliran High, euweuh atenuasi

● kinerja High, ukuranana kompak

● Pikeun pamakéan éksternal atawa submersible

● Bluetooth diwangun-di controller

● 3 kantétan gelombang: lega, sedeng jeung sempit

● genep pola gelombang pre-set

Parameter

Modél Slim Pro 6000 Slim Pro 8000 Slim Pro 10000 Slim Pro 12000 Slim Pro 15000 Slim Pro 20000
Aliran 6000L/H 8000L/H 10000L/H 12000L/H 15000L/H 20000L/H
Kakuatan 12W 16W 24W 35W 45W 70W
Voltaseu DC12V DC12V DC24V DC24V DC24V DC24V
Ukuran

Φ48 * 55mm

Φ58 * 63mm

Φ72 * 78mm

Ukuran Tangki <50 cm <70 cm <100 cm <120 cm <150 cm <200 cm
asvqw1
svawq1

Kumaha cara ngaktipkeun / mareuman mode aplikasi Bluetooth?
Pencét lila tombol mode pikeun ngaktipkeun / mareuman mode aplikasi.Lampu biru kedip-kedip nunjukkeun alat asup kana mode aplikasi.Padet Bluetooth dipingpin nunjukkeun aplikasi disambungkeun ka aplikasi telepon.

Kumaha carana ngarobah mode gelombang?
Dina controller, tombol mode pencét pondok, Anjeun bisa pindah mode gelombang antara: Gelombang konstan, gelombang pulsa, sarta alat powering off.

Kumaha nyaluyukeun laju aliran / inténsitas?
Pencét tombol inténsitas hiji-hiji, inténsitas bakal togél antara tingkat 1-10.1 Inténsitas LEDs bakal dihurungkeun / pareum per 2 tingkat ngaronjat / turun.

Kumaha nyambungkeun aplikasi dina telepon?
Dina aplikasi telepon, milarian AQUA ZKSJ;ngundeur tur masangkeunana dina telepon.

FAQ

● Sabaraha lami waktos pangiriman?
urutan sampel nyaéta 3 ~ 5 poé.
Urutan bulk nyaéta 10 ~ 15 poé.
Upami aya pompa dina stok, éta 2 dinten.

● Sabaraha lami garansi pompa?
Garansi 5 taun, tiasa dilereskeun atanapi dipulangkeun gratis upami karusakan anu teu didamel ku manusa.(Catetan: pikeun catu daya, garansi 2 taun).

● Naon metode pamayaran?
Paypal atanapi T / T, Alipay

● sertipikat naon nu geus kaliwat pompa anjeun?
Sadaya produk urang geus kaliwat CE, RoHS

High wilujeng sumping OEM na ODM!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami