DC Protein Skimmer sareng pompa DC super jempé (pompa terpasang sareng versi pompa éksternal)

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Urang difokuskeun pasar akuarium high-end, sarta nempatan 60% pasar akuarium high-end di Cina, leuwih ti 300 poéna di domestik jeung boga OEM na ODM pangalaman keur loba merek well-dipikawanoh global.Sapertos Tropical Marine Center di Inggris, Royal Exclusiv di Gemany sareng sajabana.Simkuring boga pabrik molding urang sorangan, boga kamampuh jeung kapasitas pikeun muka kapang.Wilujeng sumping didatangan kami!

Séri biru luhur ieu ngagaduhan fitur utama sapertos di handap ieu:
● pompa Super sepi, <30dB
● rotor jarum husus
● tiiseun bentuk spiral jeung patén desain
● Ngirit daya sareng ngirit artos
● 24V DC tegangan low, operasi aman
● Otomatis kakuatan cut-off panyalindungan

Parameter

 

Model

karang -150

KARANG-150IN

REFF-200

KARANG-200IN

REEF-250

KARANG-250IN

REEF-300

KARANG-300IN

Paliran ump 3000L/H 8000L/H 10000L/H 12000L/H
Tegangan / Daya 24V / 30W 24V/42W 24V/52W 24V/60W
Sukuran tank uitable 400L 400L-1000L 1000L-2000L 1500L-3000L
Sdiaméterna kimmer 150 mm 200 mm 250 mm 300 mm
 

Ljeung ukuran

260 * 180 * 520mm

240 * 190 * 525mm

330 * 230 * 570mm

310 * 240 * 560mm

410 * 280 * 620 mm

370 * 290 * 590mm

450 * 330 * 630mm

420 * 335 * 630 mm

Btingkat cai 18-23 cm 18-23 cm 18-23 cm 18-23 cm
savxz
asqw
asqw1

FAQ

● Sabaraha lami waktos pangiriman?
urutan sampel nyaéta 3 ~ 5 poé.
Urutan bulk nyaéta 10 ~ 15 poé.
Upami aya pompa dina stok, éta 2 dinten.

● Sabaraha lami garansi pompa?
Garansi 5 taun, tiasa dilereskeun atanapi dipulangkeun gratis upami karusakan anu teu didamel ku manusa.(Catetan: pikeun catu daya, garansi 2 taun).

● Naon metode pamayaran?
Paypal atanapi T / T, Alipay

● sertipikat naon nu geus kaliwat pompa anjeun?
Sadaya produk urang geus kaliwat CE, RoHS

High wilujeng sumping OEM na ODM!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk