12V / 24V Brushless DC Pompa Sirkulasi Cai DC55B

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Émbaran

Janten panggung ngawujudkeun impian karyawan urang!Pikeun ngawangun tim anu langkung bagja, langkung ngahiji sareng langkung profésional!Pikeun ngahontal kauntungan silih konsumén urang, suppliers, masarakat jeung diri urang sorangan pikeun Super panghandapna Harga Cina Mini DC Solar Electric Centrifugal Submersible Sirkulasi Fountain Pompa Cai jeung 7V 8V 9V Panel Surya, teguh kami warmly ngabagéakeun babaturan ti madhab di dunya nganjang, nalungtik jeung negotiate perusahaan bisnis.

Super panghandapna Harga Cina Pompa Solar, Solar, Urang boga reputasi alus pikeun produk kualitas stabil, ogé narima ku konsumén di imah jeung di mancanagara.Perusahaan kami bakal dipandu ku ideu "Nangtung di Pasar Doméstik, Leumpang ka Pasar Internasional".Urang tulus ngaharepkeun yén urang bisa ngalakukeun bisnis jeung konsumén boh di imah jeung di mancanagara.Kami ngarepkeun kerjasama anu ikhlas sareng pangwangunan umum!

Urang ayeuna gaduh tim penjualan kotor sorangan, gaya sareng desain tenaga kerja, awak téknis, tenaga kerja QC sareng grup pakét.Urang ayeuna gaduh kualitas anu ketat ngatur prosedur pikeun unggal sistem.Ogé, sakabéh pagawé urang anu ngalaman dina industri percetakan pikeun pabrik harga low Cina panganyarna ningkatkeun AC / DC Hybrid MPPT controller 6inch Stainless Steel Impeller Solar Powered Centrifugal Submersible Pompa, Urang tulus ngabagéakeun duanana mitra bisnis asing na domestik, sarta miharep bisa digawekeun ku anjeun. dina mangsa nu bakal datang!

Aplikasi

dsvbs

Toilét calakan tanpa tangki cai, sirkulasi cai, penyejukan sareng kabutuhan sanés pikeun alat-alat pendinginan sareng sirkulasi.

1

Modél produk:

DC55B-12120PWM

DC55B-12120VR

DC55B-12120S

DC55B-24120PWM

DC55B-24120VR

DC55B-24120S

DC55B-24160PWM

DC55B-24160VR

DC55B-24160S

DC55B-36160PWM

DC55B-36160VR

DC55B-36160S

PWM:PWM speed regulationVR:potentiometer speed regulasi

S: Laju tetep

2

Tegangan dipeunteun:

12V DC

24V DC

24V DC

36V DC

3

rentang tegangan gawé:

5-12V

12-26V

12-26V

15-40V

Pompa bisa kaluar nempatkeun kakuatan konstan lamun tegangan leuwih luhur batan tegangan dipeunteun.

4

Dipeunteun Ayeuna:

3.5A(4.5A)

1.4A(2.2A)

2.7A(3.3A)

1.8A(2.2A)

Arus outlet ditutup (arus outlet kabuka)

5

Daya Input:

42W(54W)

42W(54W)

65W(80W)

65W(80W)

Daya outlet katutup (kakuatan outlet kabuka)

6

Max.Laju aliran:

2000L/H

2000L/H

2400L/H

2400L/H

Buka aliran outlet

7

Max.Sirah:

12M

12M

16M

16M

Angkat statik

8

Min.sasayogian tanaga:

12V-5A

24V-3A

24V-4A

36V-3A

Kurva Laju Aliran

avwq

Diménsi

asebe
qxc fdc

Pamasangan

vqsvx

Pabrik harga murah Cina Pompa Solar, Pompa Cai, Tujuan kami nyaéta pikeun mantuan para nasabah sadar tujuan maranéhanana.Kami ngalakukeun usaha hébat pikeun ngahontal kaayaan win-win ieu sareng ngabagéakeun anjeun pikeun gabung sareng kami.Dina kecap, nalika anjeun milih kami, anjeun milih kahirupan anu sampurna.Wilujeng sumping didatangan pabrik urang jeung ngabagéakeun urutan anjeun!Pikeun inquiries salajengna, mangga ulah ragu ngahubungan kami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami